Tips voor een geslaagde barbecue

  • Doe een maximale voorbereiding (mise-en-place): koelen van dranken, klaarzetten van stoelen en tafels, cocktailprikkers en servetten voorzien...
  • Ga zowel voor salades die je op voorhand kan bereiden als voor enkele salades die je op het moment zelf maakt.
  • Meng de salades die je op voorhand maakt last minute.
  • Steek je barbecue op tijd aan, op een veilige manier!
  • Maak een planning: wat wil je wanneer bakken en op welke temperatuur.
  • Gebruik houtskool van uitstekende kwaliteit: bij voorkeur steeds dezelfde zodat je kan inschatten hoe warm die wordt en hoelang die warm blijft.
  • Let op met gemarineerd vlees. Olie en vuur is een gevaarlijke combo!
  • Barbecuen doe je met een gesloten deksel, grillen gebeurt zonder deksel…
  • Vergeet de Provençaalse kruiden niet.

Extra tip:

  • Laat je barbecue van A tot Z verzorgen door Waaiberg!
Tips voor een geslaagde barbecue
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x