Recept: quinoasalade met granaatappel, feta en verse kruiden

Ingrediƫnten voor vier personen

  • 150 g quinoa
  • 1 blokje groentebouillon
  • 0,5 granaatappel (pitten)
  • 200 g verbrokkelde feta
  • 0,5 citroen (sap)
  • 1 lepeltje kandijsuiker
  • 2 takjes munt (fijngesneden)
  • 2 takjes dille (fijngesneden)
  • 2 takjes bladpeterselie (fijngesneden)

Bereiding:

  • Kook de quinoa in 450 cl groentebouillon tot hij beetgaar is.
  • Laat afkoelen en roer er (een beetje) uitstekende olijfolie van eerste persing door.
  • Voeg de andere ingrediĆ«nten toe!
  • Klaar!

Extra:

  • Je kan de quinoa vervangen door bulgur of parelcouscous.
  • Je kan de quinoa al een dag op voorhand maken.
Recept: quinoasalade met granaatappel, feta en verse kruiden
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x