Brasserie Waaiberg


Een klassieke Frans-Belgische keuken, dagverse producten en royale porties. Dat is waar Brasserie  Waaiberg sinds ‘92 voor staat. Of u nu kiest voor een traditionele vol-au-vent, de spareribs met een marinade ‘to die for’, een vleesgerecht uit het steakhouse aanbod of een ‘gewone’ spaghetti bolognese, prijs-kwaliteit zit u hier altijd goed. Bovendien vult chef Johan Cornet (hotelschool Ter Duinen) iedere maand het vaste menu aan met enkele seizoensgebonden suggesties, van asperges in het voorjaar tot wildgerechten in de herfst.

Een maaltijd in Waaiberg is niet compleet zonder een lekker drankje. Naast een uitgebreid assortiment non-alcoholische dranken, serveren wij meer dan 25 verschillende bieren, waaronder enkele suggesties uit de streek. En ook de wijnkaart is zorgvuldig samengesteld, met een mix van klassieke flessen en verrassende wereldwijnen.

Lunchen of dineren doet u in Waaiberg in de sfeervolle en ruime zaal, of op het gezellige terras waar plaats is voor meer dan 70 personen. De bediening is altijd vriendelijk, het team van zaakvoerder Dries Van den Bergh ervaren! Goed om weten is dat  Waaiberg ook enkele grotere tafels heeft, waar u gemakkelijk en veilig kan afspreken met personen van buiten uw bubbel. Deze tafels lenen zich daarnaast perfect voor een combinatie van vergadering en lunch/diner. Dankzij de parkeermogelijkheden en de uitstekende ligging vlakbij de Leuvense ring is Waaiberg bovendien heel vlot bereikbaar. Openingsuren keuken: 

Onze keuken is geopend van dinsdag tot vrijdag van 11.30 tot 14.00u en van 18.00 tot 21.00u.

Tussen 14.00 en 17.00u serveren we dagsoep, spaghetti bolognese, tagliatelle met spek, champignons en tomatenlooksaus of dessert.

Op zaterdag en zondag is onze keuken geopend van 18.00 tot 21.00u.Brasserie Waaiberg

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x