Over Ons

Roland Cassiman heeft het vroegere Tierbrau overgenomen en veranderd in het huidige Brasserie de Waaiberg in 1992. De nadruk die vroeger lag op het bierstube gevoel en Duitse keuken werd omgeturnd tot een degelijke Frans-Belgische keuken. Een traditie die heden ten dage nog steeds wordt gevolgd door de chef, Johan Cornet. Oorspronkelijk lag de focus alleen op de Brasserie en de bijbehorende fuifzaal onderaan, maar door de jaren heen zijn de traiteurs- , party- en cateringactiviteiten erbij gekomen.

De reden waarom deze nieuwe activiteiten zich zo succesvol hebben kunnen ontplooien is te danken aan de dynamische wijze waarop er gewerkt wordt. Alle events worden dan ook op maat gemaakt in samenspraak met U. De Waaiberg kan zorgen voor de maaltijden, hapjes, aperitieven, wijnen, bieren, etc. Alsook voor een goedgemutste service van keuken- en zaalpersoneel en een sfeervolle decoratie naar budget.

De eerste jaren, vanaf 1992, werd er vooral catering voorzien naar de kleinere groepen toe, maar nu met bijna 30 jaren ervaring in deze sector is geen event te groot. Activiteiten zoals de Ronde van Vlaanderen waarbij de maaltijden aan tafel worden geserveerd voor meer dan 1000 personen en trouwfeesten voor meer dan 200 genodigden zijn al lang geen uitzondering meer. Dit neemt niet weg dat we nog steeds met plezier tijd maken om U te helpen bij kleinschaligere samenkomsten (diners, broodjeslunch, koffietafel, receptie, vergadering, …).

Sinds een tijdje is Dries Van den Bergh diegene die de naam en uitstraling van De Waaiberg verdedigt. Onbekend is hij niet, integendeel. Dries heeft reeds een hele resem aan ervaring binnen De Waaiberg en kent de vestiging dan ook van binnen & van buiten. De ideale gids doorheen de historiek van het pand en zijn brede waaier aan aanbiedingen.

Alles is bespreekbaar!

Verdere vragen?


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x