Menu & Suggesties

Suggesties van januari 2020:

  • Toscaanse bonensoep met een lookbroodje - € 6,5
  • Ovenschotel met pastinaak, prei, appel en brie - € 12,6
  • Rogvleugel met kappertjes in een botersausje, met broccolicrème en gebakken aardappeltjes - € 20,5
  • Varkenshaasje met een graanmosterdsaus, gepofte kerstomaatjes en pastinaakpuree - 18,2


Reserveer Nu!

Onze keuken is van dinsdag tot vrijdag geopend van 11u30 tot 14u00 en van 18u00 tot 21u00.
Tussen 14u00 en 17u00 serveren we nog dagsoep, spaghetti Bolognaise, tagliatelli met spek, champignon en tomatenlooksaus of dessert (ook pannenkoeken).

Op maandag voorzien wij elke week een gevarieerd buffet, inclusief soep en dessert. Voor € 12 per persoon kan je daar à volonté van genieten, telkens tussen 12u00 en 14u00 en tussen 18u00 en 21u00.
Opgelet: het is op maandagen niet mogelijk om à la carte te eten.

Op maandag 13 januari staat er op ons buffet:

  • Tomatensoep
  • Vitello tonnato
  • Pasta met witte bonen in tomatensaus à la Toscana
  • Bobotie
  • Zalmfilet met witloofsnippers in passendaelerkaassaus
  • Koninginnenhapje
  • Stoofvlees
  • Aardappelblokjes
  • Geraspte wortel met ananas
  • Quinoa met courgette, rucola en kerstomaat
  • Gemengde groene salade
  • Crème brulee
Menu & Suggesties

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x