Menu & Suggesties

Suggesties van februari 2020:

  • Pastasalade met rode biet, veldsla en geitenkaas - € 13,6
  • Broccoli-bloemkoolcurry met snijbonen en wortel - € 13,6
  • Gegrilde zwaardvis met paprikasaus, tagliatelle en courgette-carpaccio - € 21
  • Coq au vin met frietjes - € 19,8


Waaiberg gaat "Steakhouse":

  • Filet mignon van Simmental (+- 250gr) - € 22
  • Ierse rib eye van Black Angus (+-270gr) - € 27,5
  • Filet pur van Charolais (+-250gr) - € 30


Reserveer Nu!

Onze keuken is van dinsdag tot vrijdag geopend van 11u30 tot 14u00 en van 18u00 tot 21u00.
Tussen 14u00 en 17u00 serveren we nog dagsoep, spaghetti Bolognaise, tagliatelli met spek, champignon en tomatenlooksaus of dessert (ook pannenkoeken).

Op maandag voorzien wij elke week een gevarieerd buffet, inclusief soep en dessert. Voor € 12 per persoon kan je daar à volonté van genieten, telkens tussen 12u00 en 14u00 en tussen 18u00 en 21u00.
Opgelet: het is op maandagen niet mogelijk om à la carte te eten.

Op maandag 10 februari staat er op ons buffet:

  • Tomatensoep
  • Bobotie: Zuid Afrikaanse gehaktschotel met appel, curry en laurier
  • Zalmfilet met witloof-passendaelerkaassaus
  • Vislasagne
  • Vegetarische lasagne
  • Spirelli met spek in witloof-passendaelerkaassaus
  • Penne met kip en ananas in curry saus
  • Vitello tonnato
  • Quinoa met feta en granaatappelpitjes
  • Noedelsalade met kip, mango, cashewnoten, parmezaan en verse tuinkruiden
  • Zoet-zure salade met komkommer, meloen en munt
  • Gado-gado: knapperige groenten met pindasaus
  • Chocolademousse en crème brûlée


Menu & Suggesties

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x