Menu & Suggesties

Suggesties van maart 2020:

  • Kruidige erwtensoep met gedroogde ham - € 8,5
  • Rijke groentenovenschotel (met o.a. raap, aardpeer, zoete aardappel, koolrabi, geitenkaas en noten) - € 14,5
  • Varkensroofschotel met Griekse pasta - € 17,5
  • Vispannetje met zalm, heek en scampi - € 23,5

Waaiberg gaat "Steakhouse":

  • Filet mignon van Simmental (+- 250gr) - € 22
  • Ierse rib eye van Black Angus (+-270gr) - € 27,5
  • Filet pur van Charolais (+-250gr) - € 30


Reserveer Nu!

Onze keuken is van dinsdag tot vrijdag geopend van 11u30 tot 14u00 en van 18u00 tot 21u00.
Tussen 14u00 en 17u00 serveren we nog dagsoep, spaghetti Bolognaise, tagliatelli met spek, champignon en tomatenlooksaus of dessert (ook pannenkoeken).

Op maandag voorzien wij elke week een gevarieerd buffet, inclusief soep en dessert. Voor € 12 per persoon kan je daar à volonté van genieten, telkens tussen 12u00 en 14u00 en tussen 18u00 en 21u00.
Opgelet: het is op maandagen niet mogelijk om à la carte te eten.

Op maandag 2 maart staat er op ons buffet:

  • Erwtensoep
  • Kippenburger
  • Rundsburger
  • Zalm-quinoaburger
  • Zoete aardappel-pompoenburger
  • Spirelli met spek, witloof en passendalerkaassaus
  • Spirelli met kip en ananas in currysaus
  • Pizza met tomaat en mozzarella
  • Tzatziki
  • Wortel-knolseldersalade
  • Ijsje


Menu & Suggesties

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x