Wij zorgen ervoor dat Uw evenement een gegarandeerd succes gaat zijn. Waar andere cateraars stoppen, gaan wij verder zodat U volledig kan genieten van Uw evenement.
Het is mogelijk om zowel voor kleine als voor grote groepen activiteiten te organiseren onder het genot van een lunch, diner, feest of een gezellige borrel. Wij werken niet met vaste menu’s zodat wij U altijd een op maat gemaakte catering krijgt. Aan de hand van Uw wensen stellen we het ideale menu vast waarbij we ook rekening houden met de sfeer van het evenement en eventuele dieetwensen.

Dankzij onze samenwerkingen met diverse openbare gelegenheden, bent u altijd verzekerd van een evenement dat tot in detail geregeld is. Wij hebben ervaring met de organisatie van evenementen op deze locaties, waardoor wij goed weten wat er hier allemaal mogelijk is. Onze zogenaamde partnership locaties variëren van kerken tot landgoederen en congrescentra. Voor ieder evenement is daarom een geschikte locatie. Onze twee voornaamste feestlocaties zijn Wahenge in Bauvechain en de Filmfabriek in Bierbeek.

Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij om verschillende sfeerbeelden te bekijken.