U kunt bij ons gezellig komen eten op ons zonnig terras of binnen in onze brasserie. Wij bieden U verschillende gerechten aan tegen een eerlijke prijs.
Op maandag kunt u niet meer à la carte te eten in de brasserie. Maar dan bieden wij U een heerlijke buffet aan met voor ieder iets wils. Voor maar €12,00 per persoon kunt à volonté eten. Dit is mogelijke elke maandag, tussen 12u00 en 14u00, en 18u00 en 21u00.
Van dinsdag tot en met vrijdag is onze keuken geopend van 11u30 tot 14u en van 18u tot 22u. De brasserie is de gehele dag geopend zodat U ook s’middags kunt genieten van een drankje.

Voor groepen vanaf 10 personen vragen wij U om de keuze te beperken tot 5 gerechten of deze minimaal 1 dag op voorhand door te geven. Bent u met meer dan 30 personen? Dan raden wij u aan om te komen dineren in buffetvorm.
Wilt U graag met een groep (vanaf 8 personen) op maandag komen eten van ons buffet of bent u met minder personen? Laat dit ons graag op voorhand weten. Bij iedere reservatie ontvangt U een aperitief van het huis.
Klik hier om ons menu te bekijken.

Vult u onderstaand formulier in om te reserveren in de brasserie.